+32 473 55 54 08

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

donderdag 28 januari 2021

Cavity Wall Warranty Fund

Nieuw: 25 jaar garantie via Cavity Wall Warranty Fund

Logo CWWF largeClimat Control lanceerde samen met verschillende andere Supafil-installateurs en Knauf Insulation een gloednieuw en uniek concept op de markt : het Cavity Wall Warranty Fund(CWWF).
Als lid van de Cavity Wall Warranty Fund kunnen wij u vanaf heden voor uitvoeringen met Supafil - hét veiligste isolatiemateriaal voor spouwmuurisolatie - maar liefst 25 jaar garantie aanbieden op zowel product als uitvoering en dit voor een zeer beperkte bijdrage.
Deze bijdrage wordt doorgestort in het garantiefonds, dat hierdoor over de nodige middelen beschikt om doeltreffend op te treden indien zich bepaalde problemen zouden stellen. Zelfs in geval van faling van de installateur blijft de klant verzekerd, aangezien in dat geval het garantiefonds de verplichtingen van de installateur overneemt. Glasharde garanties dus !
De Cavity Wall Warranty Fund(CWWF) werkt als een onafhankelijk garantiefonds en zal na de werken een garantiecertificaat uitreiken, dat gekoppeld wordt aan de woning en deze dus een tastbare meerwaarde geeft.

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF IN CONTACT

Climat Control bvba

Isabel Lemahieu - Jos Vanacker
Kemmelstraat 7
8950 Kemmel
T  (+32) 473 55 54 08
BE 0502 529 878

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scroll to top