+32 473 55 54 08

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

donderdag 28 januari 2021

Erkend installateur van Supafil

Supafil blaast uw woning extra energie-besparing in

Veel oudere huizen werden gebouwd in een tijd dat er van energiecrisis geen sprake was. Het dak isoleren en enkel glas vervangen door hoogrendementsglas zijn gangbare renovaties. Maar wist u dat via niet-geïsoleerde muren liefst een kwart van alle warmte in huis verloren gaat? Dat voorkomt u door de muren te isoleren. En spouw-isolatie is van alle mogelijke alternatieven de meest voordelige oplossing.
Knauf Insulation biedt u met Supafil een topproduct om bestaande, maar ook nieuwe spouwmuren optimaal te isoleren. Deze hoogwaardige glaswol is snel te verwerken, vereist geen breekwerk en haalt de hoogste isolatiewaarde. Zo gaat er voortaan geen warmte meer verloren langs de muren.

Meer Comfort, Minder Energiekosten

knauf supafil logoSupafil is een superisolerende, onbrandbare wol, die uit 80% gerecycleerd glas bestaat. Supafil wordt speci ek geproduceerd voor het na-isoleren van spouwmuren. Het is snel en makkelijk te verwerken door een erkend vakman. Supafil zorgt voor een optimale vulling en verdeling in de spouw zonder vochtdoorslag en kans op inzakken. Zo blijven koude en geluid buiten en warmte binnen. Bovendien draagt Supafil bij tot een gezond en dus zeer comfortabel binnen klimaat. Kortom, Supafil biedt u niets dan comfort en verlaagt uw energiefactuur.

Isolatiewaarde

Supafil isolatiewaardenSupafil heeft een uitstekende isolatiewaarde (╬╗d= 0,034 W/m.K). De Rd-waarde geeft het thermisch isolerend vermogen van een materiaal-laag aan. Hoe hoger de Rd-waarde, hoe beter de isolatiekwaliteit. Met een realistische constructiemeting (EN ISO 8990) is aangetoond dat de isolatiewaarde van het product zelfs beter is dan de aangegeven waarde

 Download hier de Supafil Folder.

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF IN CONTACT

Climat Control bvba

Isabel Lemahieu - Jos Vanacker
Kemmelstraat 7
8950 Kemmel
T  (+32) 473 55 54 08
BE 0502 529 878

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scroll to top